Senior School Timetable

Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	'Early Finish' Monday
CCA	Conclude by 8.15am					
AM Duty	8.00am-8.20am	8.00am-8.20am	8.00am-8.20am	8.00am-8.20am	8.00am-8.20am	8.00am-8.20am
1	Period 1 8.20am-9.10am (50 minutes)	Period 1 8.20am-9.05am (45 minutes)				
		Travel time betv	veen classes (5 mins)			
2	Period 2 9.15am-10.05am (50 minutes)	Period 2 9.10am-9.55am (45 minutes)				
Recess	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	9.55-10.15am
3	Period 3 10.25am-11.15am (50 minutes)	Period 3 10.15am-11.00am (45 minutes)				
		Travel time betv	ween classes (5 mins)			
4	Period 4 11.20am-12.10pm (50 minutes)	Period 4 11.05am-11.50am (45 minutes)				
		Travel time betv	ween classes (5 mins)			
Wellbeing	Wellbeing 12.15pm-12.40pm	Wellbeing 12.15pm-12.40pm	Wellbeing 12.15pm-12.40pm	Wellbeing 12.15pm-12.40pm	Wellbeing 12.15pm-12.40pm	Wellbeing 11.55am-12.20pm
Lunch (L1)	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.20pm-12.40pm
Lunch (L2)	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	12.40pm-1.00pm
5	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.00pm-1.45pm (45 minutes)
		Trav el time betv	ween classes (5 mins)			
6	Period 6 2.25pm-3.15pm (50 minutes)	Period 6 1.50pm-2.35pm (45 minutes)				

Junior School Timetable

Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	'Early Finish' Monday
CCA	7.30am-8.30am	7.30am-8.30am	7.30am-8.30am	7.30am-8.30am	7.30am-8.30am	7.30am-8.30am
AM Duty	8.15am-8.35am	8.15am-8.35am	8.15am-8.35am	8.15am-8.35am	8.15am-8.35am	8.15am-8.35am
Form	8.35am-8.45am	8.35am-8.45am	8.35am-8.45am	8.35am-8.45am	8.35am-8.45am	8.35am-8.45am
1	Period 1 8.45am-9.10am (25 minutes)	Period 1 8.45am-9.05am (20 minutes)				
		Travel time betw	veen classes (5 mins)			
2	Period 2 9.15am-10.05am (50 minutes)	Period 2 9.10am-9.55am (45 minutes)				
Recess	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	10.05am-10.25am	9.55-10.15am
3	Period 3 10.25am-11.15am (50 minutes)	Period 3 10.15am-11.00am (45 minutes)				
		Travel time betw	veen classes (5 mins)			
4	Period 4 11.20am-12.10pm (50 minutes)	Period 4 11.05am-11.50am (45 minutes)				
		Travel time betw	veen classes (5 mins)			
4b	Period 4b 12.15pm-12.40pm (25 minutes)	Period 4b 11.55am-12.20pm (25 minutes)				
Lunch A (incl. 10 mins eating)	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.40pm-1.05pm	12.20pm-12.40pm
Lunch B	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	1.05pm-1.30pm	12.40pm-1.00pm
5	Period 5 1.30pm-2.20pm (50 minutes)	Period 5 1.00pm-1.45pm (45 minutes)				
		Travel time betw	veen classes (5 mins)			
6	Period 6 2.25pm-3.15pm (50 minutes)	Period 6 1.50pm-2.35pm (45 minutes)				
PM Duty	3.25pm-3.45pm	3.25pm-3.45pm	3.25pm-3.45pm	3.25pm-3.45pm	3.25pm-3.45pm	TBC
r W Duty	' '					